tiistai 13. huhtikuuta 2010

KESÄÄÄÄÄ!

...ainakin melkein! Siksi nyt on kesä, koska menin ekaa kertaa pyörällä kouluun. Äidin vanhalla liian isolla pyörällä... mutta pyörä se ainakin on! :3 Lisäksi ulkona on +14 astetta lämmintä!!! : D Kesäkesäkesäkesä... En vain malta odottaa lintsiä, hattaraa, jätskiä, uimista, partioleiriä (Kilke!), coneja, miittejä ja kaikkea ihanaa : 3

Hee. Nyt loppu ajatuksen virta... eikun. Olin tänään koulun jälkeen Kirpun ja erään toisen kaverini kanssa kaupoilla. Pääsimme jo kahdelta koulusta kun ranskantunnit oli peruttu. No, innostuin vähän tuhlailemaan ja ostin ensin mokkapalan. Sitten käytiin ruokakaupassa ja mukaan tarttui vadelma Trip ja tidditidiitidiii:Salapoliisi Conan 59!

...en osaa sanoa vielä onko se hyvä, sillä en ole ehtinyt lukea. : 3 Kuitenkin jatkoin shoppailuani ja mukaan tarttui rusettipanta ja pinnejä. Se oli jo kolmas kerta kun joudun ostamaan uudet pinnit, tuppaan aina hukkaamaan vanhat tt 3 tt. Mutta kivoja ostoksia oli~ ;3

Luin juuri Ranskaa sillä huomenna minulla on Delf koe. Sellanen iiiiiso koe, jos läpäisen niin minulla on todistukset ranskankielen osaamisestani koko loppu iäkseni. : D No siihen sitten lueskelin... ei sen kummempia ^^'.

Bonjour! Je m'appelle Tohveli, j'aime les chiens et les chats. Je partique le taekwondo, et je lis beaucoup! Tu t'appelles comment?
<-Siinä näyte ranskankielestäni x'D Aika paljon osaan eiksje? Olen opiskellut Ranskaa nyt 4 vuotta. ^^'

Mutta tällänen pätkis tälläkertaa : 3 Paipaiii~

1 kommentti:

  1. Bonsoir mon cherie! Kuinkas siinä ranskan-testissä oikein kävi? Olis kiva kuulla vai tiedätkö itsekään vielä?

    VastaaPoista