sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Urheilu

Minulla on ollut aina pienimuotoisia traumaattisia kokemuksia elämäni aikana, ne kaikki liittyvät urheiluun.

Ja vielä aikuiset ihmettelee miksei nuoria saada ylös koneen ääreltä? Saisivat katsoa peiliin.

Rakastan ylikaiken kaikkea lihottavaa, pullaa, munkkeja, hampurilaisia, ranskiksia, karkkeja, kakkua ja vaikka mitä muuta. Kuitenkaan en tahdo muuttua ihan pulleroiseksi joten minun täytyy urheilla : D ja vielä sanottakoon... Minä vihaan urheilua.

Otetaanpas esimerkiksi vaikkaa... Tämän päivän taekwondotreeniit. Ensimmäiset 30min, juoksimme täysillä aivan valtavaa salia ympäri ja aina kun pilli vihelsi, piti tehdä kolme punnerrusta. No, tämän jälkeen kaikki olivat suht väsyneitä mutta sitten piti hakea sellaiset potkuhöskät, pistarit, joihin potkitaan, otettiin pari ja tehtiin koko lopputreeni salin päästä päähän hyppypotkuja. Eikä miä tahansa hyppypotkuja vaan esim samanlaisia kuin sellaiset, että hyppisit yhdellä jalalla eteenpäin potkaisten jokahypyn aikana potkun. Ja ne treenit kesti 1h 30min.

Toisena hyvänä esimerkkinä minulle kovin tärkeä harrastus, partio. No meillä oli haikki, sellainen vaellus joka oli jtn 17km pitkä. Meidän piti herätä ensin aamukuudelta keittämään puuroa kaatosateeseen (tosin mä tyydyin pelkkään kuivaan ruisleipään...) sitten lähdettiin seitsemältä kävelemään 5kg painoset rinkat selässämme samalla kun satoi kaatamalla. Rämmimme matkan aikana suossa ja kaaduin varmaan 40 kertaa ennenkuin pääsimme ruokarastille siinä kuuden aikoihin, olimme 12 tuntia syömättä mitää jatkuvasti kävellen kaatosateessa ja lopulta takaisin leiriin saavuimme kello kymmenen. Tosi kivaa oli joo. XD

Anteeksi kuvattomasta ja tylsästä blogimerkinnästä, lupaan tehdä paremman ensi kerralla!

1 kommentti:

  1. Mielestäni sinulla on hyviä harrastuksia! Hienoa, että olet jaksanut harrastaa pitkäjänteisesti ja saanut ikimuistoisia elämyksiä (ainakin partiosta!). Harrastuksista (sit kun on tosi hyvä niissä) voi olla paljon hyötyä sitten "isona", mutta tietenkin tärkeintä on nauttia siitä mitä tekee juuri nyt.

    VastaaPoista