maanantai 26. heinäkuuta 2010

Eipä mitään kummempia

Hei taas kaikki!

Tulin juuri Ranskasta, tai itse asiassa tulin juuri mökiltä mutta sitä ennen olin Ranskassa. Molemmissa paikoissa oli oikein kivaa, mutta Ranskassa oli välillä tukahduttavan kuuma. Piti vain kokoajan juoda juoda juoda ja juoda ja sitten läkähtyi. Edes merivesi ei ollut tarpeeksi viileää siihen kuumuuteen.Ja ensimmäistä kertaa tässä netin maailmassa jos naamakirjaa ei lasketa, julkaisen itsestäni kuvan jossa kasvoni näkyvät jotenkin. >D Kuvassa näette miten lahjakas olen virvelöimään (en ole saanut koskaan kalaa). Tuon mekon sain varmaan kolmannella, mutta käytän sitä vieläkin sillä se on oikein sopiva. :3

Eilen kävin Purikurassa Hiirun, Pinkin ja Sannin kanssa. Meillä oli tosi kivaa, ekoissa kuvissa minulla oli tosin vihreä paita joten se näkyi näkymättömänä! : D Kuvien muokkaaminen on ihan sairaan hauskaa myös!
Voisimpahan selittää tässä ohjeet Purikuramaatteihin:

Ensin valitset haluamasi purikuramaatin. Love Star Slim, Freestyle ja Sweet Holic ovat vaihtoehtoina. Astut sisään maattiin, laitat laukut joko vihreän tuolin alle tai niille tarkoitettuun paikkaan. Sen jälkeen laitat 8 euroa 2 euron kolikkoina maattiin.

Valitse kieli, englanti on hyvä valinta! Sen jälkeen sinulla on rajoitettu aika valita neljä taustaa joten pidä kiirettä! Kun olet valinnut neljä taustaa, alkaa kuvausvaihe. Näet itsesi ja ystäväsi ruudulla sellaisena kuin kuva tulee olemaan (eli tausta näkyy myös takana), ota hyvä poseeraus ja odota että kone laskee 3, 2, 1 ja ottaa kuvan! Tämä sama asia toistuu yhteensä 4 kertaa.

Sen jälkeen valitset uudet 4 taustaa, ja otat taas 4 kuvaa. Tämän jälkeen voit valita kuvien kirkkauden, mahdollisen seepia, mustavalko, blue tai pink värityksen. Sen jälkeen voit siirtyä koristelupaikkaan joka on maatin edessä.

Ainakaan Love Star Slimissä ei ole aikarajoitetta, Freestylesta en tiedä mutta Sweet Holicissa ainakin on. Koristele kuvat ja voit mahdollisesti pyytää koristelun aikana tai sitä ennen, kuvien kopioimista. Kopiot kuvista saat puoleen hintaan.

Valitse hyvä "tarra-arkki", muista että jos sinulla on kavereita mukana, ota sellainen arkki josta kuvat saa jaettua tasan! Tässä vaiheessa laita viimeistään bluetooth kännykkääsi päälle, jotta voit lähettää kuvat. Sen jälkeen lähetä kuvat kännykkääsi ja kuvat tulostuvat! : D


Kuvien ottaminen oli ihan sairaan hauskaa joten kannattaa kokeilla! Yli 5 ihmisen kanssa ei kannata ainakaan love star slimiin ja freestyleen mennä sillä muuten tulee TOSI ahdasta. Eihän se hintakaan ole paha jos sen jakaa vaikka nelisteen kavereiden kanssa. : )Kuten tuosta logosta huomaa.. tai no ei huomaa mutta näkee tai no ei näe. Mutta olen menossa partioleiri Kilkkeelle ystävieni... Tupsuhupsun ja Muffinin kanssa! Olen odottanut leiriä innolla, suunnitellut paljon ja keksinyt esim. huutoja! >3 Leirille on tulossa mm. Japanilaisia ja sieltä saa hattaraa, pehmistä, mudcakea, karkkeja ja vaikka mitä muuta! : 3

Nyt lähdenkin tästä ostamaan viimeisetkin Kilketarvikkeet joten heihei! :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti